Mida ma teen, kui tunnen head VS, mida ma teen, kui ma seda ei tee

Kui mul on hea tunne, teen oma parima. Mul on hommikune rutiin ja ma jään sellest kinni. Olen kell 5 hommikul üleval ja kirjutan või töötan poole tunni jooksul. Ma ei saa muud teha, kui joosta ja kirjutada. Vahel liiga palju. Loen varakult ja sageli ka. Otsin uusi võimalusi ja turustusvõimalusi oma töö turustamiseks. Kirjutan pidevalt uusi ideid ja hinnapakkumisi märkmikusse, mida hoian oma töölaual, kus kirjutan. Ma ei vaata televiisorit, välja arvatud mõned üksikud regulaarselt plaanitavad pühapäevaöö premium-kanali saated. Mul ei ole soovi meeletuid televiisoreid vaadata, tavaliselt loen, jooksen või kirjutan.

Kui mul on enesetunne halb, teeb mulle valu ainult mõte joosta või kirjutada. Ärkan tänamatu, varjatud ja sünge üldise eluvaatega. Ma kerin Facebooki ja vihkan ennast selle ja kõigi teie olekute suhtes. Vaatan ESPNi ja räägin nende mõistuseta asjade juurde tagasi. Tegelikult, kui ma tunnen end kõige halvemini, ei jäta ma kunagi esimest võtmist. Ja siis on mul veelgi hullem, kui olen lubanud vaadata kaks tundi täiskasvanud mehi, kes vaidlevad spordi üle. Olen enesekriitiline, saboteeriv ja hävitav. Valetan endale ja usun, et pole mingis mõttes mingeid edusamme teinud. Ütlen endale, et võiksin tagasi minna selle juurde, kes ma olin ja keegi isegi ei märkaks ega hooliks. Ma hakkan mõtlema, kes töötab selles, mis varem oli minu lemmikbaar, ja mõtlen, kui tore oleks lihtsalt niisama juua. Tegelikult ma romantiseerin seda. Ma ei mõtle kunagi sõbrale helistamist, et neile sellest rääkida, nagu on soovitatud.

Kui mul on hea tunne, olen tänulik selle elu eest, mida ma täna elan. Hindan oma elus inimesi ja mõtlen neile, kes sellest välja kõndisid, vähe mõtlemata. Ma joon oma hommikukohvi kõige rõvedamates moodides ja isegi kui ma vahtin mööduvate lähedaste laua peal rippuvaid pilte, on mul tohutu rahu tunne. Ma isegi palvetan hommikuti ja jälle öösel. Hea enesetunde etappide ajal olen isegi mediteerimisega tegelenud ja laadinud alla rakendusi, näiteks Headspace. Kui tunnen end hästi, olen ülivaimulik ja loen selliseid raamatuid nagu The Tao Te Ching. Mul on jumal ja ma usun temasse.

Kui mul on halb enesetunne, kahtlen selles, mis selle kõige mõte on, ja ma magan palju. Ma olen veel hiljemalt kella 6-ks üleval, kuid jällegi küsin, miks. Ma peksin ennast selle eest, et ma ei jooksnud ega lugenud. Proovin kirjutada. Ma vihkan seda, mida kirjutan, ja eeldan, et ka keegi teine ​​ei hooli sellest. Ma näen vaeva, et tulla sõnadega, mis voolasid vabalt just eelmisel päeval. Ma ei jõua sõprade poole, tegelikult unustan, et mul on. Ma kartsin, et mu telefon isegi heliseb. Ma ei palveta kunagi. Kerin Twitterit ja vaatan veel mõnda ESPNi. Päevad pole kunagi head, kui tunnen end halvasti.

Kui tunnen end hästi, olen parim versioon endast ja ei nõustu vähemaga. Teen “sügavat tööd”. Häirimine ja enesekindlus ei hiilga kunagi. Mul on nii palju raha. Ma mõtisklen selle üle, kuidas asjad vanasti olid ja kui palju parem on ma praegu elatud elust. Tänan Jumalat vaikselt sageli, et ta andis mulle teise võimaluse elus ja mõtlen seda tõeliselt. Olen positiivse mõtlemise ruume. Ma näen asjades ainult head.

Mida ma ei taipa, on see, et ma mõjutan seda, kuidas ma end enda ja ümbritseva maailmaga tunnen, see pole vastupidi, hoolimata sellest, mida ma päevadel arvan, et tunnen end halvasti. Ma võin endale öelda, mida ma sellel päeval teen, sõltub sellest, kuidas ma ennast nii palju tunnen, kui tahan, kuid reaalsus on selline, et pean tegema asju, mis panevad mind hästi tundma, olenemata sellest, kuidas ma ärkan. Ainult nii saab paremini tunda. Ma ei tunne end alati hästi, kuid suudan sinna tagasi jõuda.